"DUYGU ELÇİLERİ" E TWİNNİNG PROJESİ

Bizler öğrencilerimizin duygular hakkında bilgi sahibi olmasını, duygularını tanımalarını, duygularının sorumluluğunu almalarını, başkalarının duygularına dikkat edebilmelerini arzulayan farklı ülkelerden işbirliği yapan bir grup öğretmeniz. Proje boyunca öğrencilerimizin duygusal okuryazarlıklarını geliştirmek ve duygu farkındalığı oluşturabilecek yaratıcı etkinlikler tasarlamaları için onlara destek olmak istiyoruz. Hazırladıkları bu etkinliklerle eTwinning projesiyle birlikte bir nevi sosyal sorumluluk projesi de yapmış olacaklar.

Projemizin amaçları:

1. Öğrencilerimizin duygusal okuryazarlıklarını geliştirmelerine yardımcı olmak.

2. Öğrencilerimizin duygusal farkındalık konusunda yaratıcı etkinlikler hazırlamalarına rehberlik etmek.

3. Öğrencilerimizin hazırladıkları etkinlikleri anaokulu veya ilkokul öğrencileri üzerinde uygulama imkanı sağlayarak sosyal sorumluluk kazanmalarını sağlamak.

4. Anaokulu veya ilkokul öğrencilerine duyguları tanıtmak ve duygular konusunda farkındalık yaratmak.

Yayın: 08.11.2022 - Güncelleme: 08.11.2022 19:28 - Görüntülenme: 119