ORTAOKUL MÜDÜRLERİMİZİ OKULUMUZDA AĞIRLADIK

Okul ve alan tanıtım çalışmaları kapsamıında ilçe genelindeki ortaokul müdürlerimiz ve rehber öğretmenlerimiz yapılan kahvaltı organizasyonunda okulumuzda biraraya geldi. Kahvaltıya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Osman YEŞİLYURT ve Rehber Öğretmen Zehra TÜYSÜZ, Karabekir Ortaokulu Müdürü Yakup CAN, Hattat Hasan Çelebi Ortaokulu Müdürü Yavuz ÖZDEN ve Rehber Öğretmeni Furkan ZENGİN, Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Vekili Davut ALTUN ve Rehber Öğretmen Yasin AKÇA, Oltu Ortaokulu Müdürü Yasin DURSUN, Küçük Orcuk Ortaokulu Müdürü Ömer SAYAR, Gökçedere Ortaokulu Müdürü Binali ÇAKIR ve Yatılı Bölge Ortaokulu Rehber Öğretmeni Barış ONYIL katıldı. Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Okul Müdürümüz Yunus EFİLOĞLU, mesleki eğitimi çok önemsediklerini, bu nedenle okul ve alan tanıtımlarına bu yıl bir farklılık getirmek ve okulumuzun mesleki eğitim ile ilgili amaçlarını bir kere daha ifade etmek amacıyla böyle bir organizasyon planlandığını belirtti ve bu zamana kadar verdikleri destek nedeniyle tüm okul müdürlerine ve rehber öğretmenlerine teşekkür etti.

18-04-202418-04-202418-04-2024

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 21:59 - Görüntülenme: 16