Yunus EFİLOĞLU - Okul Müdürü

1986 Ordu doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Ünye’de tamamladı. Perşembe Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden 2004 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl Ankara Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Öğretmenliği bölümünü kazandı. 2008 yılında mezun oldu. 2010 yılında Sivas Şarkışla Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni olarak atandı. 3 ay görev yaptıktan sonra 13.12.2011 tarihinde Erzurum Oltu Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde göreve başladı. 5 yıl aynı okulda görev yaptıktan sonra 19.09.2016 tarihinde Müdür Başyardımcısı oldu. 4 yıl bu görevi sürdürdükten sonra  07.09.2020 tarihinde Okul müdürü olarak göreve başladı. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2023 yılında ise Trabzon Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.