Nis

“Kim inanarak ve karşılığını sadece Allah’tan umarak Kadir Gecesini ihya edip ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır.”
Kadir gecemiz mübarek olsun...

Nis

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında tüm öğrencilerimiz okul bahçesinde kitap okuma etkinliğinde buluştu. Etkinliğin yapılmasına öncülük eden Kütüphanecilik Kulübü Danışman Öğretmeni Atilla ÖZEL ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz bünyesinde bulunan Okul Öncesi Uygulama Sınıfı öğrencilerimiz Mart ayıında "Tematik Kelime Kartları" hazırladılar ve "Düşün, Bul, Kafiyeli Kelime Söyle" etkinliği yaptılar.

Nis

Ramazan ayı münasebetiyle idareci ve öğretmenlerimiz iftar yemeğinde biraraya geldi.

Nis

Bugün, Dünya Otizm Farkındalık Günü. Otizm eksiklik ya da engel değil, farklılıktır. Farkında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olmamız gerektiğini unutmayalım. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü sebebiyle otizme dair toplumsal farkındalığın artmasını temenni ediyor, otizmli kardeşlerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.

Nis

Uygulama Sınıfı NİSAN ayı yemek listesi hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuz Uygulama Sınıfı öğrencileri Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Oltu İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz bünyesinde bulunan Okul Öncesi Uygulama Sınıfı öğrencilerimiz Şubat ayı etkinlikleri çerçevesinde "Hacivat Karagöz" etkinliği yaptılar.

Mrt

Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde okulumuz yatılı öğrencilerine okulumuzda bir iftar yemeği verildi. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan iftar yemeğine Okul Müdürümüz Yunus EFİLOĞLU ve öğretmenlerimiz de katıldı. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize ve büyük bir gayretle iftar yemeğini hazırlayan Yiyecek İçecek Alanı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde yapılan 9.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik dersleri 2.dönem 1.sınavları belirlenen takvim çerçevesinde okulumuzda gerçekleştirildi. Tüm sınavlar okulumuz ortak sınav komisyonu tarafından sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Emeklerinden dolayı idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Başta kütüphanecilerimiz olmak üzere, tüm kitapsever vatandaşlarımızın 60. Kütüphaneler Haftası'nı kutluyor, bu haftanın kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilgiyi daha da artmasını temenni ediyoruz. Unutmayalım ki kitaplar sessiz öğretmenlerdir.

Mrt

İnancın, fedakarlığın ve azmin sembolü olan bu zaferin yıl dönümünde tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz.

25 Mart Oltu'muzun düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yılı Kutlu Olsun.

"Körükle ateş yakalı,

Bakırdan dağı yıkalı,

Ergenekondan çıkalı,

Nevruz Türk'ün bayramıdır."

Bizlere bereketi, bolluğu ve baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Tertemiz yüreklerinde barındırdıkları sonsuz sevginin, masumiyetin, merhametin ve güzelliğin timsali Down Sendromlu bireylerimizin sadece bir gün değil her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, onların ihtiyaçlarının karşılanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan değerli aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz.

Mrt

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuz Müdür Yardımcısı Figen EFE, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alan Öğretmeni Özlem SARIHAN, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz ile beraber Oltu Devlet Hastanesine bir gezi düzenleyerek hastanede yatmakta olan büyüklerimizi ziyaret etti. Yapılan ziyarette büyüklerimizin hatırlarını soran öğrencilerimiz, onlarla sohbet ederek karanfil hediye etti. Bizleri konuk ederek etkinliğin yapılmasını sağlayan Oltu Devlet Hastanesine ve büyüklerimizin yüzlerinde bir nebze de olsun gülümsemeye yol açan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.