Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü 103. yıl dönümü ve Çanakkale Destanımızın 109. yıl dönümü münasebetiyle hazırlanan ortak program bugün okulumuz konferans salonunda icra edildi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Coşkun ÖZDEMİR ve Atilla ÖZEL tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ile başladı. Müdür Yardımcısı Nuray TÜRKOĞLU`nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından okulumuz öğrencilerinin hazırladığı oratoryo sahnelendi. Çanakkale Zaferi ile ilgili bilgilerin yer aldığı video gösterimi yapıldı. Özel eğitim sınıfı öğrencilerinin hazırladığı şiir gösterimi büyük beğeni topladı. Son olarak Çanakkale Destanı ile ilgili müzik dinletisinin ardından program sona erdi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kültürümüzü ve aile değerlerimizi koruyan, bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan tüm büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor; yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı, sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyoruz.
#yaşlılarasaygıhaftası

Mrt

Çanakkale Destanımızın yıl dönümünde Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’de bu vatan için canlarını seve seve feda eden ve “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe altın harflerle yazdıran şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz.
Ruhları şâd olsun...
Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun!..

Mrt

Okulumuzun E twinning çalışmaları kapsamında E Safety Label Türkiye Elçisi Şirin MOĞULKOÇ tarafından öğretmen ve öğrencilerimize "Güvenli İnternet" konulu sunum yapıldı.

Mrt

Okul Proje Sorumlusu Biyoloji Öğretmenimiz Ülkü KIVANÇ tarafından öğretmen ve öğrencilerimize e Twinning Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda;

•e Twinning Nedir? Neden eTwinning?

•e Twinninge Kimler Katılabilir?

•e Twinning Amaçları Nedir?

•e Twinning Alanları Nelerdir? ( eTwinnin Live, Twinspace ,eTwinning Portal )

•e Twinning Okulu Olmak İçin Neler Yapılır?

•e Twinning Fırsatları Nelerdir?

•e Twinning Öğretmenleri Üzerindeki Etkileri Nelerdir?

•e Twinning Projesi Nasıl Planlanır?

konu başlıkları hakkında bilgi verildi.

Mrt

Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutluyoruz.

Mrt

İstiklal mücadelemizin yol haritasının çizildiği, kahramanlar şehri Erzurum'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

"Allah bir daha bu Aziz Millete İstiklal Marşı yazdırmasın."

İstiklâl Marşımızın kabulünün 103. yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve istiklâl uğruna gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni içerisinde barındıran başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan Ayı, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı mukaddes bir aydır.

Yüce Allah’tan güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını niyaz ediyoruz.   Ramazan ayımız mübarek olsun.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Tuncay ÖZTÜRK`ün öncülüğünde okulumuzda görevli bayan öğretmenlere çeşitli hediyeler sunularak pasta kesimi gerçekleştirildi. Kıymetli öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bir kez daha kutluyor, etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Her alanda emekleri ve başarıları ile gelenek, görenek ve değerlerimizin, tarih ve sosyal hayatımızın dinamiklerini elinde tutan, umutları yeşerten, üretkenlik ve duyarlılık timsali olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında okulumuz öğrencilerine Yeşilay Gönüllüsü Ozan Namık ÜNAL tarafından bağımlılıkla mücadele eğimi verildi. Ayrıca Yeşilay ve Enerji Verimliliği Kulübü Danışman Öğretmeni Selime KARBAN öncülüğünde okulumuz öğrencilerine bağımlılığı önleme içerikli broşür dağıtıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinin girişimi ve desteğiyle alınan yeni masa tenisi masası koridordaki yerini aldı. Okul Müdürü Yunus EFİLOĞLU sportif etkinliklere zenginlik katacağını belirterek desteklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür etti.

Mrt

Yaklaşan Ramazan Ayı münasebetiyle okulumuz adına imsakiyelerimizi hazırladık.

Mrt

Öğrencilerimizde proje bilincini geliştirmek, farkındalık oluşturmak ve bölge finallerinde yer alan öğrencilerimize destek olmak amacıyla okulumuz 9.sınıf öğrencilerine gezi düzenlendi. Erzurum Tübitak Bölge Finalleri sergisine düzenlenen gezide öğrencilerimiz bütün standları gezerek projeleri yerinde inceledi ve merak ettikleri konular hakkında sorular sordu.