Kas

Gaziantep'in Karkamış ilçesine yapılan hain terör saldırısında şehit olan meslektaşımız Ayşenur Alkan'a ve şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.

Kas

Okullarımız ilk ara tatil dönemine girdi. 14 - 18 Aralık 2022 tarihleri arasında tatilde olacak öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Okulumuz Uyguluma Sınıfı KASIM ayı yemek listesi hazırlanmıştır.

Ekm

Başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canını feda eden tüm aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.

Ekm

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle ilçe genelinde okullar arası düzenlenen voleybol turnuvası başlıyor. Okulumuzun yer aldığı grup Cumhuriyet Ortaokulu, Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Oltu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden oluşuyor. Bu kapsamda okulumuz ilk maçını Oltu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapacak.

Ekm

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı 26.10.2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

Bir kız çocuğu değişirse dünya değişir. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

Ekm

Mevlid Kandili'nin tüm insanlığa ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni eder, barış, huzur beraberlik getirmesini dileriz.

Ekm

Okulumuz Uyguluma Sınıfı EKİM ayı yemek listesi hazırlanmıştır.

Okulumuz Uyguluma Sınıfı EYLÜL ayı yemek listesi hazırlanmıştır.

Ağu

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 100.yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

Tem

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramı'nı kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyoruz.

Haz

Başta şehitlerimiz ve şehitlerimizin babaları olmak üzere; vatanına ve milletine faydalı ve dürüst insanlar yetiştirmek için her türlü fedakarlığı yapan, baba olmanın şeref ve sorumluluğunu en güzel şekilde yerine getiren tüm babalarımızın "Babalar Günü" nü kutlarız.

Haz

Okulumuz Uyguluma Sınıfı HAZİRAN ayı yemek listesi hazırlanmıştır.