May

"İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, Onu fetheden ordu ne güzel ordudur." (Hadis-i şerif).

Tarihin en büyük zaferlerinden biri olan, çağ kapatıp bir başka çağ açan İstanbul'un Fethi'nin 569.yıl dönümünde Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olmuş "o güzel komutan" Fatih Sultan Mehmet Han'ı ve "o güzel ordu" nun mensuplarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

May

"Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz." Mustafa Kemal ATATÜRK

19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

Sevginin aşamayacağı engel yoktur. Hayatı paylaşmak için hep birlikte engelleri kaldırdığımız bir dünya temennisiyle, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kutlu olsun.

May

Gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan tüm hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun.

May

Hızır ve İlyas peygamberlerin kavuştuğu, baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez Bahar Bayramınız kutlu olsun.

May

Okulumuz Uyguluma Sınıfı MAYIS ayı yemek listesi hazırlanmıştır.

Nis

Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

Nis

Okulumuzda öğrenim gören Mesleki Eğitim Programı öğrencilerinin sınav takvimi hazırlanmıştır.

Nis

Değerli velilerimiz. Sevgili Öğrencilerimiz. Okul kütüphanemize Nisan ayında 1000 kitap kazandırmak amacıyla çıktığımız bu yolda desteklerinizi ve yardımlarınızı bekleriz.

Nis

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayımız mübarek olsun.

Mrt

Okulumuzda ikinci dönem yapılacak sınavlar için takvim oluşturuldu.

Mrt

Bilgi birikimin, kültür ve medeniyetin en önemli hazinesi olan kütüphaneler, toplumların hafızasıdır. Okuma sevgimizin hiç eksilmemesi dileğiyle 58. Kütüphane Haftası kutlu olsun.

Mrt

"Tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana dönmeli yurdumda."

Ağaca, ormana, yeşile ve tabiata olan sevgimizi ve duyarlılığımızı artırmasına vesile olması temennisiyle Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasını kutluyoruz.

Mrt

Sıradan olmak ile muhteşem olmak arasındaki fark sadece küçük fazladan bir kromozom.
Dünya Down Sendromu Farkındalık günü  kutlu olsun.

"Körükle ateş yakalı,

Bakırdan dağı yıkalı,

Ergenekondan çıkalı,

Nevruz Türk'ün bayramıdır."

Bizlere bereketi, bolluğu ve baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı kutlu olsun.