May

Okul ve alan tanıtım çalışmalarımız kapsamında Köprüköy, Tekman ve Karayazı ilçelerimize giderek 8.sınıf öğrencilerimizle buluştuk. Merkez ilçelerdeki ortaokulları ve yatılı bölge ortaokullarını ziyaret eden okul tanıtım ekibimiz öğrencilerimize okul tanıtım filmini izlettikten sonra mesleki eğitim ile ilgili bilgi vererek öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı ve öğrencilerimizi tercih döneminde okulumuza davet etti. Oldukça etkili ve verimli geçen tanıtım çalışmalarının bitiminde öğrencilerimiz için hazırladığımız hediyeler verildi.

May

Okulumuz bünyesinde bulunan Uygulama Sınıfında zeka oyunları dersleri kapsamında mangala turnuvası yapıldı. Öğrencilerimizin zihinsel becerilerini geliştirmek amacıyla okulumuz Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı Öğretmeni Sümeyra UZUN tarafından Çocuk Kulübü saatinde verilen derslerin neticesinde yapılan yarışmada miniklerimiz tatlı bir heyecan yaşadı. Final müsabakası ise bir hafta sonra yapılacak. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz Sümeyra UZUN'a çok teşekkür ediyoruz.

May

Okul ve alan tanıtım çalışmalarının son gününde Gökçedere Ortaokulu ile Küçük Orcuk Ortaokulu ziyaret edildi. Yapılan bu ziyaretle ilçe merkezindeki bütün ortaokullara okul ve alan tanıtım çalışması yapılmış oldu.

May

Okul ve alan tanıtım çalışmalarımızın üçüncü gününde Hattat Hasan Çelebi Ortaokulu ile Karabekir Ortaokulunu ziyaret ederek 8.sınıf öğrencilerimizle bir araya geldik. Öğrencilerimize okul tanıtım filmini izlettikten sonra mesleki eğitimin avantajlarını ve önemini anlattık ve öğrencilerimizden gelen soruları cevapladık. Programın sonunda hazırladığımız küçük hediyeleri öğrencilerimize takdim ettik. Programın başından sonuna kadar büyük bir ilgi gösteren idarecilerimize ve öğretmenerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzun eğitim öğretim faaliyetlerinin aksatılmadan yürümesini sağlayan ve var gücüyle emek veren çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm okul personelinin katılımıyla kutlandı. Kutlama sırasında bir konuşma yapan Okul Müdürü Yunus EFİLOĞLU çalışanlarımızın okulun en önemli parçalarından biri olduğunu söyleyerek her birine emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. Daha sonra pasta kesimi yapıldı. Kıymetli çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü bir kez daha kutluyoruz.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz bünyesinde bulunan Okul Öncesi Uygulama Sınıfı öğrencilerimiz Nisan ayında "Milli Değerlerle İlgili Şiir ve Şarkıların Öğrenilmesi" çalışmaları yaparak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında şiirler okudular ve şarkılar söylediler.

May

Uygulama Sınıfı MAYIS ayı yemek listesi hazırlanmıştır.

May

Her zaman yardımlaşma ve dayanışma içerisinde emeğiyle, alın teriyle hayatımıza değer katan, emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

Nis

Okul ve alan tanıtım çalışmalarımızın ikinci gününde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokuluna misafir olduk. Mesleki eğitimin önemini bir kez daha öğrencilerimize anlatmaya çalıştık. Öğrencilerimiz ile beraber bizleri velilerimizle de buluşturan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Osman YEŞİLYURT'a ve desteklerinden dolayı Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Osman TURGUT'a teşekkür ederiz.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönem veli toplantısı okulumuzda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yunus EFİLOĞLU okulumuzun eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. Toplantının ardından sınıf öğretmenleriyle biraraya gelen velilerimiz öğrencileri hakkında bilgi aldı.

Nis

YKS çalışmaları kapsamında 11. ve 12. sınıfl öğrencilerine deneme sınavı yapıldı.

Nis

Okul ve alan tanıtım çalışmaları kapsamında bugün ilk durağımız Cumhuriyet Ortaokulu ve Oltu Ortaokulu oldu. Okullarımızda öğrencilerimizle biraraya gelen öğretmenlerimiz tanıtım faaliyetlerinden sonra küçük hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Yakın ilgilerinden dolayı okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

BAŞLIYORUZ...
"Gelecek Mesleki Eğitimde" sloganıyla yola çıktığımız okul ve alan tanıtımlarına başlıyoruz. Bu kapsamda 29 Nisan - 10 Mayıs tarihleri arasında Oltu İlçe merkezindeki ortaokullar ile Olur, Şenkaya, Narman, Köprüköy, Tekman ve Karayazı ilçelerimizdeki orta okullarımıza tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilecektir.

Nis

ERBAP (Erzurum Başarıyı Artırma Programı )  kapsamında 11 ve 12. sınıfl öğrencilerine ilçe genele deneme sınavı yapıldı.

Nis

"Oynaya oynaya gelin çocuklar."

Okulumuz Uygulama Sınıfı Okul Öncesi Öğretmenlerimiz ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı bugün okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. Yapılan etkinliklerle oldukça eğlenceli vakit geçiren miniklerimiz bayramın tadını doyasıya çıkardılar. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmenlerimize ve personelimize çok teşekkür ederiz.